Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΝΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΜΕΣΑΡΑ....και συλλέγει ψήφους....

Μετά από αυτά http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/139702-kataskeyi-dromos-irakleio-mesara-ypografi-ypoyrgos, αυτά http://archive.cretalive.gr/a/view/epitelous-sth-boulh-h-sumbash-gia-to-dromo-ths-mesaras/crete/239727, αυτά http://www.candianews.gr/2014/10/21/maria-diakaki-gia-ton-katheto-odiko-axona-ag-varvaras-apomarma/ 
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ,
 το σενάριο επαναλαμβάνεται!!!! Μακάρι να τελειώσει και να παραδοθεί στους δικαιούχους, που επί χρόνια πολλά, εμπαίζονται , ταλαιπωρούνται, κινδυνεύουν και δυστυχώς σκοτώνονται !!!! Προσπάθησα με όλους τους τρόπους να συμβάλλω στην αποπεράτωση τούτου του έργου...Με διαβεβαιώσεις και περγαμηνές που μου δώσανε,το έργο θα είχε αποπερατωθεί, τον Δεκέμβρη του ' 14.
Γιατί κώλυμα δεν υπήρχε.....
Και νάμαστε πάλι επί τα αυτά!!! .... 
Λέω λοιπόν ότι,

Χρειάζεται νάχει κανείς αγάπη και νοιάξιμο για τον τόπο του, για να λύσει προβλήματα κι όχι να εναποθέτει "δήθεν" συναισθήματα για να προσελκύσει ψήφους.... Θέλει δουλειά και ειλικρίνεια για να διαπιστευθεί το πραγματικό ενδιαφέρον!!! Οι μεσαρίτες ξέρουν καλά τι εννοώ!!!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,  ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ , ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΑΠΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ) .!!!  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου