Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ....



Πρεμιέρα για το φεστιβάλ Τέχνη Καθ' Οδόν !


Την Δευτέρα
Το 2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ’ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου έρχεται από Δευτέρα 3  έως Παρασκευή 7 Ιουλίου για να μετατρέψει και πάλι ολόκληρο το Ηράκλειο σε μια μεγάλη καλλιτεχνική σκηνή! Επί πέντε ημέρες , περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, σε περισσότερους από 20 δρόμους και πλατείες, καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν με την καρδιά τους σε αυτήν την γιορτή του πολιτισμού. 
Η επίσημη έναρξη του φετινού «Τέχνη καθ΄ οδόν» έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 21.15 με θέατρο σκιών από τον  Άθω Δανέλλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, παράσταση των Active Flow Perfomances και συναυλία του διεθνούς φήμης συγκροτήματος των Encardia. 
Νωρίτερα θα έχουν ανοίξει τις πύλες τους για το κοινό έξι εκθέσεις, ανάμεσα στις οποίες κι εκείνη του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Μια πρωτοποριακή έκθεση που ετοιμάστηκε από το πρόγραμμα διάχυτης νοημοσύνης του Ινστιτούτου και αποτελεί έναν «διάλογο» της τέχνης με την τεχνολογία (τα εγκαίνια  θα γίνουν στις 19.30). 
Το 2ο «Τέχνη καθ΄ οδόν» διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και την πολύτιμη βοήθεια πολλών ακόμα φορέων, όπως του Ινστιστούτου Πληροφορικής του Ι.Τ.Ε., του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, του Συλλόγου Κινηματογραφιστών Ηρακλείου, ωδείων, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των Εθελοντών του Δήμου. 
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://www.heraklion.gr/files..
ΠΗΓΗ cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου