Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Οι προεκλογικές βόλτες υπουργών και βουλευτών δεν πείθουν…


Ενσωματωμένη εικόνα 1 
                                                                                                                                                                                                                                                                  26-11-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Οι προεκλογικές βόλτες στην ύπαιθρο, Υπουργών, βουλευτών και στελεχών της συγκυβέρνησης, με εξαγγελίες και διαπιστώσεις, δεν μπορούν πια να πείσουν τους κατοίκους της Μεσαράς, μιας από τις πλουσιότερες περιοχές της χώρας, που βλέπουν τη ζωή, το μέλλον και το εισόδημά τους να εξανεμίζονται με τις κυβερνητικές πολιτικές.
Τα χειροκροτήματα άλλων εποχών, έχουν μετατραπεί σε αγανάκτηση και οργή, αφού οι αγρότες εισπράττουν την αδιαφορία και την αναλγησία μιας κυβέρνησης πρόθυμης να υπακούει στις εντολές των δανειστών, αγνοώντας τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούν οι χειρισμοί και η πολιτική της, οδηγώντας στην απόγνωση τον αγροτικό κόσμο.
Η συρρίκνωση του εισοδήματος των αγροτών, η διάλυση όλων των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών και η ερημοποίηση που επιχειρείται στην Μεσαρά, όπως και σε όλη την ελληνική ύπαιθρο, αποτελεί “αιτία πολέμου” για τους κατοίκους, που βλέπουν μέρα με τη μέρα να απαξιώνεται η ζωή τους και να καταρρακώνεται η αξιοπρέπειά τους.
Όταν μια κυβέρνηση, είναι ανίκανη να υπερασπιστεί και να περιφρουρήσει τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της, υπακούοντας  σε ξένες εντολές, αυτόματα δηλώνει υπόδουλη  και υποτελής.
Σ’ αυτή την περίπτωση, η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες, είναι να αποχωρήσει και όχι να προσπαθεί με περιοδείες και εκδηλώσεις να πείσει, ότι ο μόνος δρόμος εξόδου από την κρίση, είναι η εξόντωση του Ελληνικού λαού.
Η συμμετοχή όλων μας στην αυριανή πανελλαδική απεργία, είναι απαραίτητη και πρέπει να στείλει ισχυρότατο μήνυμα στην συγκυβέρνηση, ότι η πολιτική των Μνημονίων και της υποτέλειας, πρέπει να σταματήσει τώρα για να αρχίσει η ανοδική πορεία της χώρας, με γνώμονα την πραγματική ανάκαμψη και ανάπτυξη.


Μαρία Ν. Διακάκη
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
 νομού  Ηρακλείου

                                                        ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου