Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Μετά τις χθεσινές προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, έχει αρκετό ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τις τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών στην σημερινή ολομέλεια της Βουλής.
Αυτό που διαφαίνεται καθαρά, είναι η αμηχανία και η ελλιπής τεκμηρίωση θέσεων και απόψεων των βουλευτών της αντιπολίτευσης, οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν ,με ανεπαρκή επιχειρήματα, τις καταστροφικές για τον τόπο ,επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης, στο θέμα του χρέους και της δημοσιονομικής κρίσης.
Σημαίνει δηλαδή, ότι οι προγραμματικές δηλώσεις δια στόματος Πρωθυπουργού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της πολιτικής που προτίθεται να εφαρμόσει η σημερινή Αριστερή κυβέρνηση.
Είναι η πρώτη φορά , που μια Αριστερή κυβέρνηση κρατά τα ηνία της χώρας. Αυτό δημιουργεί σύγχυση και αποσυντονισμό στην αντιπολίτευση, βλέποντας την βούληση και την αποφασιστικότητα μιας κυβέρνησης που, καθαρά και σταθερά τάσσεται υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, υψώνοντας ανάστημα ενάντια στα συμφέροντα του κεφαλαίου και της ολιγαρχίας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου