Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Κατάμεστο το κλειστό του Πανελληνίου στην εκδήλωση της Iskra

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015




Λαφαζάνης: Μεγάλο «όχι» μέχρι το τέλος



Με κεντρικό σύνθημα «Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε! Συνεχίζουμε...» και κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Αριστερή Πλατφόρμα διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως για τον εορτασμό του ιστότοπου Iskra.gr.
Να πούμε ένα μεγάλο «όχι» μέχρι το τέλος, υπερθεμάτισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην εκδήλωση της ιστοσελίδας.  «Οι αγώνες θα συνεχιστούν και θα πάρουν νέα ορμή» τόνισε από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Λαφαζάνης, στην οποία παραβρίσκονται τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα υπουργεία και οι βουλευτικές έδρες δεν είναι αυτοσκοπός» συνέχισε, προσθέτοντας ότι αποτελούν το μέσο επίτευξης των στόχων μας. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε ότι το «όχι» στη βουλή «προκάλεσε τον πόλεμο σε βάρος μας», εκτιμώντας ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί με φρενήρεις ρυθμούς. «Μας πολεμούν και θα τους πολεμήσουμε με δημοκρατικά μέσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «δεχθήκαμε πόλεμο από ξένα και εγχώρια κέντρα»
Παρά τον καύσωνα, οι μεγάλες δυνάμεις του ΟΧΙ, εντός και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν βροντερό παρών στο κλειστό του Πανελληνίου.....Δείτε αποκλειστικές φώτο:



koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου