Πέμπτη 4 Απριλίου 2013


Έχω μια σαφή απορία :


Φωνάξαμε, διαμαρτυρηθήκαμε, αντισταθήκαμε σε μνημόνια που πέρασαν κατά πλειοψηφία από το Ελληνικό κοινοβούλιο και από τους βουλευτές της τρικομματικής συγκυβέρνησης οι οποίοι τώρα, ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ , ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ όλα αυτά τα επαχθή μέτρα για τον Ελληνικό λαό, έρχονται σαν "σωτήρες" να ζητούν διορθώσεις, τροπολογίες, επανεξετάσεις, ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ!!!
Ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής, εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης , τάσσονται  κατά νομοσχεδίων που πριν λίγο καιρό υπερασπίζονταν  και θέλουν να μας πείσουν για το δίκαιο των λόγων τους!!!!Πραγματικά δεν ξέρω , αν ξέρουν ή αν καταλαβαίνουν σε ποιους απευθύνονται.. Και δεν ξέρω αν νοιώθουν το πως τους βλέπει ο Ελληνικός λαός..Το λιγώτερο που έχουν να κάνουν, είναι να μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Η προσωπική προβολή , (ευσεβής πόθος όλων αυτών),  πρέπει να έχει συνέχεια λόγων και έργων!Δεν πείθουν κανένα όταν, πειθόμενοι οι ίδιοι στις κομματικές εντολές, ψηφίζουν αντιλαϊκά μέτρα και εκ των υστέρων, έρχονται να "παρακαλέσουν" υπουργούς για επανεξέταση, κατάργηση κλπ, νομοσχεδίων που ήδη  έχουν αποδεχτεί και έχουν ψηφίσει!!!!
Θα ήθελα να τους πω ότι ο, εκ των υστέρων, αγώνας δρόμου, " να προλάβουμε" , είναι μοναχικός και χωρίς νόημα. Πολύ δε περισσότερο, υστερεί σε εμπιστοσύνη και υπερτερεί σε απαξίωση..
Η απορία μου:  Δεν το καταλαβαίνουν;;;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου