Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014








 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

                       ΜΑΙΡΗΣ Ν. ΔΙΑΚΑΚΗ

Τα τελευταία χρόνια , η υφήλιος, ταλανίζεται από μια μεγάλη και άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Η κρίση αυτή με το πέρασμα των χρόνων εξελίσσεται και σε μια ανθρωπιστική κρίση η οποία ξυπνά μνήμες άλλων εποχών.
Η γενική εικόνα της κοινωνίας που διαμορφώνεται μέχρι σήμερα είναι η εξαθλίωση , η ανεργία και η ανέχεια.
Σ αυτό, έχουν συμβάλλει τα παράλογα μέτρα που εφαρμόζονται στη χώρα κατ΄ απαίτηση της Τρόικα και των ξένων δανειστών, οι αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές , η ανελέητη απαξίωση που υφίσταται ο Έλληνας , σαν πολίτης και σαν εργαζόμενος και η , χωρίς ενδοιασμούς, απορρόφηση από εισπρακτικούς μηχανισμούς μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και περιουσιών.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι και η αθρόα μετανάστευση των νέων , η δημιουργία αστέγων και αναξιοπαθούντων πολιτών, κάτω από το πέπλο της απόγνωσης.
Με αυτές τις συνθήκες, σε λίγες ώρες ,θα μπούμε στον καινούργιο χρόνο ο οποίος συνοδεύεται από ένα απάνθρωπο φορολογικό νομοσχέδιο, πλειστηριασμούς και νέες περικοπές σε μισθούς , συντάξεις και εφάπαξ.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι, η έξοδος και η απαλλαγή του Ελληνικού λαού από την λαίλαπα των μνημονίων που καταστρέφουν τη Ελλάδα και τον λαό της και η οριστική καταδίκη τους, ώστε οι Έλληνες να ξαναπάρουν στα χέρια τους, τον έλεγχο της χώρας.
Αυτή η έξοδος είναι εφικτή μόνο με την ανατροπή των κυβερνήσεων που δημιούργησαν την κρίση και τα παρελκόμενα της.
Αυτήν την ανατροπή επιδιώκουμε και σ αυτήν την προσπάθεια, έχουμε μαζί μας όλο και περισσότερους πολίτες που οραματίζονται μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της ανάκαμψης και της προόδου.
Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανατρέψει την καθοδική πορεία της χώρας και να την οδηγήσει στον ανηφορικό μεν, αλλά σταθερό δρόμο, προς την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Η καινούργια χρονιά είναι χρονιά της ανατροπής. Μαζί με όλη την κοινωνία, πάντα μάχιμοι, μένουμε στις επάλξεις κι αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας!

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου