Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014










ΑΛΑΛΟΥΜ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση δείχνει την ανεπάρκεια της και την αδυναμία της να ενημερώσει (έστω) τις υπηρεσίες και τους πολίτες.
Ασαφείς και συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με την παράταση κατάθεσης πινακίδων και πληρωμής τελών κυκλοφορίας , ταλαιπωρούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, που συνωστίζεται στις απληροφόρητες Δ.Ο.Υ., με συστήματα που συνεχώς “πέφτουν” και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι πραγματικά ισχύει και οι κρατούντες , δεν μπαίνουν καν στον κόπο να δώσουν διευκρινιστικές απαντήσεις.
Επιπλέον η είσπραξη του ενός ευρώ ανά συνταγή ,των φαρμακοποιών , από τους ασφαλισμένους, υπέρ του ΕΟΠΥΥ, (στην ουσία αυξάνεται η συμμετοχή στα φάρμακα ), αδιευκρίνιστη κι αυτή, συγχέει για άλλη μια φορά ασφαλισμένους και φαρμακοποιούς αφού άλλα λέει η ΗΔΙΚΑ, άλλα οι βουλευτές της συγκυβέρνησης κι άλλα λέει ο υπουργός, σχετικά με το πότε και για ποιους ισχύει.
Φαίνεται καθαρά, η προχειρότητα που χειρίζεται η κυβέρνηση τα θέματα που αφορούν τους πολίτες και ιδιαίτερα εκείνες τις κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται άμεσα από τις επιλογές της.
Καλό θα είναι λοιπόν, να αφήσουν τα ευχολόγια και να δουν με σοβαρότητα τις ανάγκες της κοινωνίας , αντί να δημιουργούν καθημερινά, σύγχυση και αβεβαιότητα. Και αφού θέλουν να αντιγράφουν και να ακολουθούν, πεπραγμένα κυβερνήσεων άλλων χωρών, πρέπει να ξέρουν ότι σε καμία χώρα, δεν αντιμετωπίζεται ο πολίτης με αυτήν την έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου