Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ανεπιθύμητος ο Φούχτελ για τον ΣΥΡΙΖΑ Αρχανών-Αστερουσίων! Να επιστρέψει πάραυτα στη Γερμανία ζητά η οργάνωση

Ανεπιθύμητος ο Φούχτελ για τον ΣΥΡΙΖΑ Αρχανών-Αστερουσίων! Να επιστρέψει πάραυτα στη Γερμανία ζητά η οργάνωση

Ανεπιθύμητος ο Φούχτελ για τον ΣΥΡΙΖΑ  Αρχανών-Αστερουσίων! Να επιστρέψει πάραυτα στη Γερμανία ζητά η οργάνωση
Ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ για την επίσκεψη Φούχτελ στο Ηράκλειο
Ο Γιόακιμ Φούχτελ, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της γερμανικής κυβέρνησης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και τοποτηρητής της κυρίας Μέρκελ στην Ελλάδα, πραγματοποιεί από σήμερα Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, τηνπρογραμματισμένη για αύριο Πέμπτη επίσκεψή του στο Ηράκλειο.
Πληροφορούμε λοιπόν επ΄ ευκαιρία τον εν λόγω Υφυπουργό, αν δεν το γνωρίζει, ότι το αντίστοιχο ελληνικό Υπουργείο ονομάζεται Απασχόλησης και όχι Εργασίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι Υπουργείο Ανεργίας.
Του γνωστοποιούμε επίσης, ότι οι Κοινωνικές Υποθέσεις που είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στη χώρα μας, τα τελευταία 4 χρόνια της κρίσης, είναι οι αυτοκτονίες, στις οποίες μάλιστα εδώ στην Κρήτη είμαστε πρωταθλητές – ακόμα και σήμερα είχαμε μία- είναι τα συσσίτια αλληλεγγύης και η διανομή τροφίμων σε άπορους, άνεργους, άστεγους, είναι το κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι οι απολύσεις, είναι η διάλυση του κοινωνικού κράτους και της κοινωνικής συνοχής με την καθημερινή, διαρκή και επίμονη εξαθλίωση του ελληνικού λαού.
Σε όλα αυτά, ο κύριος Γιόακιμ Φούχτελ έχει άμεση συμμετοχή και εμπλοκή, σαν εντολοδόχος – τοποτηρητής της γερμανικής Καγκελαρίας, που σχεδιάζει, επιβάλλει και υλοποιεί τη συγκεκριμένη πολιτική.
Γι΄αυτό το λόγο, δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι θα πρόσφερε πραγματική υπηρεσία στην Ελλάδα ο κ. Φούχτελ, αν έπαιρνε την τεχνογνωσία της εξαθλίωσης και της καταστροφής που μας κομίζει και να επέστρεφε πάραυτα
στην πατρίδα του, γιατί στη δική μας είναι ανεπιθύμητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου