Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015



Με πείραξε η φράση του υπουργού Πολιτισμού 'Ελγίνεια” μέσα στην ολομέλεια της Βουλής που , ειρήστω εν παρόδω, πέρασε πολύ "στα ψιλά".... Νομίζω ότι δεν του ξέφυγε, γιατί αυτές οι φράσεις δεν ξεφεύγουν και μάλιστα σε ένα Υπουργό.
Με πείραξε η συμπεριφορά του υφυπουργού Υγείας προς τους δημοσιογράφους γιατί, λόγω θέσης, οφείλει να είναι εγκρατής, όσο εκρηκτικός κι αν είναι ο χαρακτήρας του.
Δεν μπορώ όμως να τον εγκαλέσω επειδή αποκάλεσε τον ιό, ΧΙΒ αντί για HIV, όπως με ανόητο και αστείο τρόπο τον εγκαλεί η πλειοψηφία των ΜΜΕ.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε παλληκάρια ( !!!!!)....χωρίς σοβαρότητα και γνώση, επιδερμικά και με δίψα για ευτελείς ειδήσεις , καταναλώνεστε στα ασήμαντα και εισέρχεστε σε ένα πεδίο που δεν γνωρίζετε, με την ελπίδα να αναδειχθείτε ...με φτηνό τρόπο. Είστε εμετικοί !!! Σας συμβουλεύω να ενημερωθείτε καλύτερα για το πως μεταχειρίζονται τις ορολογίες οι επιστήμονες μεταξύ τους και αν δεν σας είναι εύκολο αυτό , τουλάχιστον βρείτε τρόπους να μην γελοιοποιείστε!!!!!


Δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ, έχω πολλά να προσάψω στην κυβέρνηση και στην πολιτική που εφαρμόζει, αλλά ενίσταμαι μπροστά σε ανοησίες και ηλιθιότητες αυτού του είδους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου